Únor 2010

new des...S kristen stewart

28. února 2010 v 15:54 | Sendy:)
Nahodila som novy des s Kristen Stewart , ktory som stihla urobit vcera....Blog je este stale v prestavbe...

dnes je skvely den...

27. února 2010 v 15:48 | Sendy:)
Dnesje naozaj skvely den...Viete prečo...mám narodky....uzavam si to...pp

stránky na stahovanie brushe..

25. února 2010 v 14:39 | Sendy:) |  pre vas
Tak asi tento článok ssa bude hodiť pre každého kto má photoshop...dávam tu zoznam stránok skade stahujem brushe...a ak budete hciet dam tu aj návod ako a kde bezplatne stiahnuť Photoshop...len neviem či máte záujem tak napíšte....

klik na celý článok


Club - prihlaska

11. února 2010 v 16:51 | Sendy:)
Na vacsine blogov si blogari vytvorili clubu( faclubu) k niecomu...Tak som sa i ja rozhodla ze si taky CLUB /:fanclub:/ vytvorim... Budem v nom i ja, čiže si idem urobit zivotopis.

Sendy Mellanie (Mell) Sparx


- som napoli víla napoli upír, ktorý stojí na strane dobra...boli časi ked som bola na strane zla a bola som tá najkrutejšia a najobávanejšia bytost v dejinach....No tie časy mám za sebou.
- keďže som po matke víla, tak som po nej zdedila schopnosť ovládaľ vodu a oheň, mocný a pevný štít , krásu.Z upírskej stránky viem oživovať a liečiť ľudí ...
- mam 18 rokov ( v skutočnosti okolo 149- už to ani nepočítam....), žijem v New Yorku a občas aj sa zastavím v Európe za starými priateľmi.
- som vegetarián ( Puma)
- moje domáce zviaratá sú 2 psy a 1 kocúr)

Výzor:


DO prihlášky:
  1. meno
  2. vek
  3. co ste? ( mate na výber: Upír/ vlkolak / vila/ carodejica/ clovek/ démon)
  4. ste zlý či dobrý?
  5. mozete ale nemusite dat jednoduchu hitoriu
  6. schopnosti
  7. vek
  8. kde zijete
  9. vegetarian??
  10. cim sa zivite
P.S. mozete nieco doplnit a ked chcete mozte apisat takou formou ako ja, a este dopiste aj vyzor ze urobim photo...

Mate radi Miley?? bleskovka 0.1

10. února 2010 v 19:42 | Sendy:)

Mate radi Miley Cyrus...Ja nemam rada...ale povedzte svoj nazor...

CIZE TU JE BLESKOVKA...
  1. CS
  2. ako sa mas?
  3. Miley / Lady GaGa?
  4. Twilight / HSM
  5. Edward team / Jacob team
  6. co na diplom?
  7. paci sa ti moj blog?
  8. pp...pekny den...
co je hrubo vytlacene....tak to by som si vybrala ja...

My diary...8.2.

8. února 2010 v 17:51 | Sendy:)
No koneče som sa už doučila do školy..tak sa budem venovat trochu blogu..idem obchadzat SB a potom tu mozo nieco pridam.....

VTIP

7. února 2010 v 20:01 | Sendy:) |  info


Bella vraví Edwardovi:
  • ja viem čo si..
Edward a to:
  • no čo som...
Bella :
  • gay

jak naštvať Edwarda Cullena?

7. února 2010 v 13:47 | Sendy:) |  info
Ked som dnes navštívila blog sovjho SB- my moonlight, mal tam perfektný článok : Ako naštvať Edwarda Cullena...Veľmi ma teto čláok pobavil....Tak preto ho zverejním aj na tomto blogu:


zdrojik:




Nové SB

7. února 2010 v 13:26 | Sendy:) |  affs

  • alisha-noai-jodie
web: http://alisha-noai-jodie.blog.cz/
  • fobbi
web: http://ladygagaclub.blog.cz
  • john
web: http://ladygaga.blog.cz
  • Romullka
web : http://blogikkrasny.blog.cz

Vaša adminka Sendy:]


My Diary

7. února 2010 v 10:31 | Sendy:) |  blog/ankety/blacky list
Cauky...Neviete čo mám robit?? Strašne sanudím...obišla som všetky SB a ... a aj nejaké blogy o ma zaujali...

Emet and Rosalie

6. února 2010 v 21:13 | Sendy:) |  info

Emmet /:Kellan Lutz :/

Kellan Christopher Lutz (* 15. marec 1985) je americký filmový a televízny herec, preslávila ho rola vo filme Súmrak z roku 2008 kde hral Emmetta Cullena.

Rosalie /:Nikki Reed:/

Nicole Houston Reed (* 17. Máj 1988) je americká herečka scenáristka. Objavila sa napríklad vo filmoch Legendy z Dogtownu Mini First Time. Stvárnila tiež Rosalie Hale vo filme Súmrak. Obsah


osobný život

Život tejto herečky odmalička bol veľmi pestrý. Ako malé dievča bola hanblivá Často čítala knihy. Vo svojich dvanástich rokoch sa však dostala ku skupine dievčat, ktoré niesli zrovna príkladom. Ho do tej doby dobrý vzťah s matkou začal škrípať Nikki začala experimentovať s drogami, sexom drobnou kriminalitou.
[Upraviť] Kariéra

Nikki sa spoznala s umelkyňa Catherine Hardwicke, ktorá sa chcela stať režisérkou spisovateľkou. V roku 2002 začala s Nikki spolupracovať na scenári filmu. Najprv z toho mala vzniknúť ľahšia Komedia, ale trinastka vznikol film, ktorý bol napísaný podľa skutočných udalostí, ktoré Nikki prežila. Nikki Catherine dokončili dielo počas zimných prázdnin.

Film je čiastočne rebelská, autobiografický, dramatický zobrazuje divoký život dievčaťa, ktoré sa stava ženou nadväzuje Vzťah k drogám, sexu krádežiam. Hlavná postava Tracy, ktorú stvárnila Evan Rachel Wood, bola vlastne vytvorená podľa Nikki, ktorá Hrala divoké, rebelskej dievča, ktoré ju v skutočností "skazila".

Nikki je veľmi talentovaná po tomto filme natočila ďalší, napríklad: Legendy z Dogtownu, Úkladná vražda tiež si zahrala úlohu v americkom seriáli OC

Ďalším medzníkom jej kariéry je spracovanie filmovej ságy Súmrak, kde Hrala rolu Rosalie Haleovej.

Filmografia

2003 Trinásť (Evie Zamora)
2005 Man of God (Zane Berg)
2005 Lords of Dogtown (Kathy Alva)
2005 American Gun (Tally)
2006 Mini First Time (Mini)
2006 Cherry Crush (Shay Bettencourtová)
2006 OC - televízny seriál (Sadie Campbell)
Justice 2006 - televízny seriál (Molly Larus)
2006 Reaper - televízny seriál (Andi)
2006 Privileged (Lauren Carrington)
2007 Familiar Strangers (Allison)
2008 Familiar Strangers
2008 Súmrak (Rosalie Hale)
2009 Twilight Saga: november (Rosalie Hale)
2009 Posledný letný deň
2009 Reťazový list
2010 Twilight Saga: Eclipse (Rosalie Hale)
ZDROJ: WIKIPEDIA.SK

úsvit-obsah

6. února 2010 v 21:02 | Sendy:) |  info
Bella začína nový život so svojou životnou láskou Edwardom....Žiju šťastne až kým Bella zistí, že je tehotná. Po pôrode keď je Bella na hranici medzi životom a smrtou, ju Edwrd premení na upíra a žijú šťastne až... až kým sa Vultouriovci nedozvedia o ich dcére Renéesme a nájdu si zámienku prečesať rodinu Cullenovcov....Kto vie ako sa to všetko sončí...

KOPIRUJ SO ZDROJOM!


eclipse- obsah

6. února 2010 v 20:56 | Sendy:) |  info
Seattle pustoší séria záhadných vrážd, zákerná upírka pokračuje vo svojej honbe za pomstou a Bella sa znova ocitá obkľúčená nebezpečenstvom. Uprostred týchto udalostí je prinútená vybrať si medzi svojou láskou k Edwardovi a svojím priateľstvom s Jacobom - s vedomím, že pre jej rozhodnutie by mohol opäť vzplanúť odveký boj medzi upírmi a vlkolakmi. A keďže sa veľmi rýchlo blíži aj termín jej maturity, musí sa rozhodnúť ešte v jednej veci: život alebo smrť. Ale čo je vlastne život a čo smrť?

zroj: martinus.sk


obsadenie II.

6. února 2010 v 14:13 | Sendy:) |  info



Twilight










Cam Gigandet James
Rachelle Lefevre Victoria
Edi Gathegi Laurent
Billy Burke Charlie Swan
Anna Kendrick Jessica Stanley
Michael Welch Mike Newton
Christian Serratos Angela Weber
Justin Chon Eric Yorkie
Gregory Tyree Boyce Tyler Crowley
Gil Birmingham Billy Black
Ned Bellamy Waylon Forge
José Zúñiga Mr. Molina
Sarah Clarke Renee Dwyer
Matt Bushell Phil Dwyer
Solomon Trimble Sam Uley
Stephenie Meyer žena s notebookom v reštaurácii
Bryce Flint-Sommerville strážnik vo fabrike
Alexander Mendeluk útočník
Hunter Jackson útočník
Gavin Bristol útočník
Sean McGrath útočník
Katie Powers čašníčka v Bella Italia
Catherine Grimme malá Bella


New Moon

Rachelle Lefevre Victoria
Edi Gathegi Laurent
Billy Burke Charlie Swan
Anna Kendrick Jessica Stanley
Michael Welch Mike Newton
Christian Serratos Angela Weber
Justin Chon Eric Yorkie
Gil Birmingham Billy Black
Bronson Pelletier Jared
Alex Meraz Paul
Kiowa Gordon Embry Call
Chaske Spencer Sam Uley
Tyson Houseman Quil Ateara
Michael Sheen Aro
Christopher Heyerdahl Marcus
Jamie Campbell Bower Caius
Charlie Bewley Demetri
Daniel Cudmore Felix
Dakota Fanning Jane
Cameron Bright Alec
Graham Greene Harry Clearwater
Tinsel Korey Emily Young
Noot Seear Heidi
Justine Wachsberger Gianna


Eclipse

Bryce Dallas Howard Victoria
Billy Burke Charlie Swan
Anna Kendrick Jessica Stanley
Michael Welch Mike Newton
Christian Serratos Angela Weber
Justin Chon Eric Yorkie
Gil Birmingham Billy Black
Bronson Pelletier Jared
Alex Meraz Paul
Kiowa Gordon Embry Call
Chaske Spencer Sam Uley
Tyson Houseman Quil Ateara
Charlie Bewley Demetri
Daniel Cudmore Felix
Dakota Fanning Jane
Cameron Bright Alec
Tinsel Korey Emily Young
Jodelle Ferland Bree
Julia Jones Leah Clearwater
Sarah Clarke Renée Dwyer
BooBoo Stewart Seth Clearwater
Kirsten Prout Lucy
Leah Gibson Nettie
Jack Huston Royce King II
Catalina Sandino Moreno Maria
Xavier Samuel Riley

zdroj: http:// www. twiligt.sk

Nov-obsah

6. února 2010 v 13:28 | Sendy:) |  info
Bella oslavuje 19. narodeniny...Nikto však nemôže tušiť, že malou kvapkou krvi sa vštko zvrtne....Edward so svojou rodinou odídu preč z mesta a Bella trpí. Aby zabudla na Edwarda začína sa zbližovať s Jacobom Blackom a potom neskôr aj s jeho vlčou svorkou... No iba na hranici medzi životom a smrťou si uvedomia moc lásky...


Kopiruj so zdrojom!


Súmrak- obsah

6. února 2010 v 13:16 | Sendy:) |  info
Jedného dňa sa rothodne Isabella Swan ( Bella) opustiť svoju matku Renée a nevlatného otca Phila, pretože je bejzbalový hráč, ktorý cestuje po krajine a nechce aby jej matka trpela ked s nou musí stále ostávať doma... Sťahuje sa za svojí otcom Charliem do malého mestečka menom Fork. Tam spoznáva nových priatelov, školu,...a záhadného, zvodného Edwarda Cullena, jej život odrazu naberie vzrušujúci, a desivý smer. Edward je so svojou porcelánovou pokožkou, zlatými očami, mámivým hlasom a nadprirodzenými schopnosťami neodolateľný a zároveň nepreniknuteľný. Až do tejto chvíle sa mu darilo skrývať svoju pravú identitu, ale Bella je rozhodnutá odhaliť jeho temné tajomstvo.

Bella si však neuvedomuje, že čím bližšie sa k nemu dostáva, tým väčšiemu riziku vystavuje seba aj svojich blízkych. A na návrat už môže byť neskoro...


kopíruj so zdrojom.
(časť článku je opísaná z Martinus.sk)


Hľadám SB

6. února 2010 v 13:01 | Sendy:) |  blog/ankety/blacky list
Ak chcete spriatelit tak napíšte do komentu....

Prihlášky do VGS

6. února 2010 v 10:07 | Sendy:) |  sutaze/dipomy
V tejto chvíli som sa rozhodla že by sa tu zišla nejaká súťaž a tak ma napadlo že urobim VGS /: Veľká Grafická Súťaž :/


Ak sa chcete prihlásiť do komentárov píšte:

  • Prezívku
  • blog
  • vek
  • aký program používaš na úpravu fotiek
  • a akú by i chcel cenu + čo na diplom

Novy des...co poviete

4. února 2010 v 16:04 | Sendy:)
Trochu som sa nudila a vymenila som desy...tak co poviete....viem nie je to nic moc..no co uz ;)

Robert Thomas Pattinson

4. února 2010 v 15:14 | Sendy:) |  info

Robert Thomas-Pattinson (* 13. máj 1986,Londýn ,Anglicko) je britský herec, model a hudobník, známy vďaka roli Edwarda Cullena vo filmovej adaptácii rovnomennej knihy od Stephenie Mayerovej SÚMRAK, a Cedrica Diggoryho vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša.


zdroj: wikipedia.sk